Bekæmpelse af rotter i Tørring, Vejle, Horsens og omegn

Rotteproblemer? Gudenåens Kloakservice hjælper gerne med opklaring af rotteproblemer.


Har du problemer med rotter?

Så kan vi hjælpe! Hos Gudenåens Kloakservice ApS hjælper vi med opklaring af rotteproblemer, og vi tilbyder løsninger, som bygger på mange års erfaring. Vores fokus er altid på at imødekomme kundens behov, så vores skadedyrsbekæmpelse er professionel, og der står altid en af vores 4 dygtige medarbejdere bag, så vi er sikre på, at opklaring og lokalisering af skadedyrsproblemer løses efter bedste evne.

 

Bekæmpelse til konkurrencedygtige priser

Når vi rykker ud for at lokalisere skadedyr som rotter eller lignende, har vi altid styr på materialer og processer. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vores lokalkendskab gør, at vi er respekteret i området omkring vores kontor i Tørring ved Vejle. Selvom vores priser er fordelagtige, går vi dog ikke på kompromis med måden hvorpå, vi løser opgaver, og hensyn til miljøet og individuelle ønsker er derfor altid i højsædet – også når det gælder skadedyrsbekæmpelse.

 

Ingen opgave er for stor eller lille

Med 4 ansatte medarbejdere, bred erfaring og gode materialer og maskiner, kan vi lokalisere de fleste skadedyrsproblemer, og vi tør derfor godt sige, at ingen opgave er hverken for stor eller for lille til, at vi kan hjælpe. Vi hjælper med spærring for f.eks. rotter, og vores lokalisering foregår bl.a. ved hjælp af professionel TV-inspektion og røgprøver. Med disse metoder opnår vi optimal mulighed for at hjælpe med, at du i fremtiden kan være fri for skadedyrsproblemer.

 

Kontakt os og hør mere

Har du rotteproblemer eller problemer med andre former for skadedyr, må du ikke tøve med at kontakte en af vores dygtige medarbejdere på telefon 60 49 03 66, på mail post@gudenaenskloakservice.dk eller via vores hjemmeside. Vi hjælper ofte kunder i området omkring Horsens, Give og Hedensted uanset opgavens størrelse.

- Nyt fra Facebook -

8. May 2019

Kære kunde og samarbejdspartnere Vi er glade for at kunne informere om, at Gudenåens Kloakse…


19 9 1

Læs mere

20. Mar 2019

Så blev der leveret en ny flot slamsuger fra j. Hvidtved Larsen i Silkeborg. Vi glæder os til a…


58 13 5

Læs mere

18. Mar 2019

Så spules der rør der er lukket til i svinefedt, kræver lidt rengøring af slanger efterfølgende…


5 0 1

Læs mere

7. Mar 2019

Rengøring af okkerbassin.


17 0 3

Læs mere

21. Jan 2019

Lige en lidt anderledes opgave, rengøring af sporskifte ved jernbanen inden der skal service på…


21 0 6

Læs mere

14. Dec 2018


31 0 11

Læs mere
Top