Grundvandssænkning i Vejle, Horsens og omegn

Nedspuling af sugespidser og etablering af sugespidsanlæg


Vi tilbyder hos Gudenåens Kloakservice nedspuling af sugespidser og etablering af sugespidsanlæg i forbindelse med grundvandssænkning samt bortledning af vand i udgravninger m.m. 

Sugespidsanlægget etableres ved at spule sugespidserne ned til det vandførende lag og derefter pumpe/suge vandet op fra sugespidserne, hvorved grundvandssænkningen sker.

En sugespids er typisk et rør, der i nederste ende er forsynet med et filter, der muliggør dels nedspuling og dels pumpning af vand uden at trække materiale ind fra bunden. Efter nedspuling kobles sugespidserne via lufttætte slanger til et stamrør, der enten tilsluttes en specielpumpe eller i mindre tilfælde slamsugeren. Undertrykket fra pumpen eller slamsugeren suger derefter vand op fra sugespidserne og vandspejlet sænkes i et afgrænset område. 

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi samarbejder med i forbindelse med grundvandssænkning, hvis der skal udføres større og mere avancerede opgaver.

Få et uforpligtende tilbud på grundvandssænkning

Er du interesseret I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med dit byggeprojekt, så kigger vi gerne forbi til en uforpligtende snak. Vi har hjulpet mange af vores kunder i og omkring Tørring, her i blandt Nr. Snede, Brædstrup, Give, Vejle og Horsens. 

- Nyt fra Facebook -

8. May 2019

Kære kunde og samarbejdspartnere Vi er glade for at kunne informere om, at Gudenåens Kloakse…


19 9 1

Læs mere

20. Mar 2019

Så blev der leveret en ny flot slamsuger fra j. Hvidtved Larsen i Silkeborg. Vi glæder os til a…


58 13 5

Læs mere

18. Mar 2019

Så spules der rør der er lukket til i svinefedt, kræver lidt rengøring af slanger efterfølgende…


5 0 1

Læs mere

7. Mar 2019

Rengøring af okkerbassin.


17 0 3

Læs mere

21. Jan 2019

Lige en lidt anderledes opgave, rengøring af sporskifte ved jernbanen inden der skal service på…


21 0 6

Læs mere

14. Dec 2018


31 0 11

Læs mere
Top