DØGNVAGT - TLF.: 60 49 03 66

Skadedyrsbekæmpelse i Tørring, Vejle, Horsens og omegn

Rotteproblemer? Gudenåens Kloakservice hjælper gerne med opklaring af rotteproblemer.


Har du problemer med skadedyr?

Så kan vi hjælpe! Hos Gudenåens Kloakservice ApS hjælper vi med opklaring af skadedyrsproblemer, og vi tilbyder løsninger, som bygger på mange års erfaring. Vores fokus er altid på at imødekomme kundens behov, så vores skadedyrsbekæmpelse er professionel, og der står altid en af vores 4 dygtige medarbejdere bag, så vi er sikre på, at opklaring og lokalisering af skadedyrsproblemer løses efter bedste evne.

 

Bekæmpelse til konkurrencedygtige priser

Når vi rykker ud for at lokalisere skadedyr som rotter eller lignende, har vi altid styr på materialer og processer. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vores lokalkendskab gør, at vi er respekteret i området omkring vores kontor i Tørring ved Vejle. Selvom vores priser er fordelagtige, går vi dog ikke på kompromis med måden hvorpå, vi løser opgaver, og hensyn til miljøet og individuelle ønsker er derfor altid i højsædet – også når det gælder skadedyrsbekæmpelse.

 

Ingen opgave er for stor eller lille

Med 4 ansatte medarbejdere, bred erfaring og gode materialer og maskiner, kan vi lokalisere de fleste skadedyrsproblemer, og vi tør derfor godt sige, at ingen opgave er hverken for stor eller for lille til, at vi kan hjælpe. Vi hjælper med spærring for f.eks. rotter, og vores lokalisering foregår bl.a. ved hjælp af professionel TV-inspektion og røgprøver. Med disse metoder opnår vi optimal mulighed for at hjælpe med, at du i fremtiden kan være fri for skadedyrsproblemer.

 

Kontakt os og hør mere

Har du rotteproblemer eller problemer med andre former for skadedyr, må du ikke tøve med at kontakte en af vores dygtige medarbejdere på telefon 60 49 03 66, på mail post@gudenaenskloakservice.dk eller via vores hjemmeside. Vi hjælper ofte kunder i området omkring Horsens, Give og Hedensted uanset opgavens størrelse.

- Nyt fra Facebook -

3. Jun 2017

Hej hvad ville det koste at få renset en kloak. Har gennem det sidste halve år oplevet at vores…


0 0 0

Læs mere

25. Apr 2017

Så fik vi leveret den nye MF 7726 fra Jelling maskinforretning. Tak for godt samarbejde i forbi…


42 2 2

Læs mere

7. Apr 2017

Så spules der lige lidt dræn på Endelave med traktorspuleren.


12 1 0

Læs mere

12. Nov 2016

Højde er ingen hindring.


18 0 0

Læs mere

25. Sep 2016

Så er vores nye dræn-spuler blevet færdig - klar til "jomfru-turen". Vognen er måske lidt "grø…


37 2 4

Læs mere

15. Sep 2016

Skøn morgen med en smuk udsigt selvom der lugter lidt af kloak.


6 0 0

Læs mere
Top